Programok

 

Az 5vös 5km szervezői csapata hoszú évekig nagy hangsúlyt fektetett a tematikus versenyekre, azonban kiderült, hogy a futás előtt, de utána is igény van színvonalas kiegészítő programokra. Ahogyan az előző években úgy idén is - összefogva a VitaliStab és a Balaton Time Team csapataival - a technikai részletekre kiemelten ügyelünk, főként a több intézményt átölelő eredményhirdetés pörgős levezénylése miatt. Az ELTE TTK HÖK , az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány és a Polythlon Klub összefogva a szervezői gárdával több hírességet is meghívott a versenyre. A színesítő programokon túl ismét lesz tombolahúzás, értékes ajándékokkal!

A praktikus hagyományokhoz híven ezúttal is lehetőségetek nyílik arra, hogy a chippel felszerelt rajtszámaitokat már a versenyt megelőző napokban átvegyétek - ennek időpontjait hamarosan közzétesszük. Helyszínei az ELTE TTK HÖK Déli Hallgatói Irodájában (00.732-es szoba) avagy az ELTE Hallgatói Alapítványban (Déli Tömb, 00.734-es szoba) lesznek. A többiek a rajtszámukat a helyszínen tudják majd átvenni 14 órától 16 óra 30 percig. Természetesen lehet a helyszínen is nevezni, azonban erre csak 16 óráig van lehetőség

BEFS versenynaptárában már 2012 őszén bekerültünk, míg tavaly tavasztól a SportPont Program pontgyűjtő akciójának állomásai között is ott szerepelünk. Bővebb információkért keresd fel a sportpont.hu honlapot! Növeld a pontjaid számát az 5vös 5km teljesítésével!

Az 5vös 5km napján már kora délután mozgolódás támad a versenyközpontban, ugyanis a regisztráció már 14 órakor megkezdődik. 2013 tavaszától egy új, háromlépcsős rendszerre állunk át, amelynek részleteiről a Nevezés menüpont alatt olvashattok. Ezúton is ösztönzünk minden helyszíni nevezőt arra, hogy a pontos rajt érdekében legkésőbb 16:00-ig jelentkezzenek!

Az egyik legsokoldalúbb egyetemi tömegsport-rendezvényen ezúttal is változatos programok színe-java várja a mozgásra vágyókat. Már a 18 éven aluli korosztályt, valamint az közoktatási intézményeket sem szeretnénk „kihagyni a jóból”, ezért 2013 tavaszától a középiskolásokra vonatkozó egyéni kategória mellett a Legsportosabb Gimnáziumnak, Középiskolának szánt kupa is gazdára talál. Sőt, a futóverseny egyik alapító atyjának, Horváth Ákosnak köszönhetően további 10 ezer forint is üti a a legalább 10 főt elindító, leggyorsabb iskola markát!

16 óra 30 perckor a verseny megnyitóbeszédét hallgathatjuk meg dr. Horváth Erzsébet oktatásért felelős dékánhelyettes asszonytól - ahogy azt már megszokhattuk. Ezt követően, a versenyszellem feltüzelése végett  Zenés Bemelegítéssel készülünk számotokra, megelőzve ezzel a sportolás közben szerezhető sérüléseket és baleseteket. A jó bemelegítés fontos, ezt minden igazi sportoló tudja.

A futóverseny első célbaérkezettje után (kb. 17.20) 45 perccel, tehát 18.05-kor kezdjük idén az eredményhirdetést, melyet tombolahúzásokkal színesítünk. 

Az eredményhirdetés & tombola végén pedig dr. Horváth Erzsébet oktatásért felelős dékánhelyettes asszony versenyzáró beszédét hallgathatjuk meg.

5vös5km az egészségedre!